Autamme järjestämään täydelliset häät

Antautukaa unelmien vietäväksi! Vanajanlinna mahdollistaa toiveittenne hääjuhlan, jota muistelette hymyillen vielä vuosienkin päästä.
Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan juuri teille sopivan kokonaisuuden.

 

Juhlasali

[icon name=”user”] 180

Linnan juhlasali on upea, tunnelmallinen tila, jossa illastaa pöytämuodosta ja muista tilajärjestelyistä riippuen jopa 180 henkeä. Tila sijaitsee omassa rauhassa linnan käytävän päässä, joten juhlat voivat jatkua rauhassa jopa aamun pikkutunneille. Sali muokkautuu tarvittaessa myös kauniiksi vihkitilaksi, johon mahtuu isokin määrä juhlavieraita.

Juhlapaviljonki

[icon name=”user”] 300

Juhlapaviljonki on valoisa ja tyylikäs, kesäaikaan käytettävissä oleva juhlatila, aivan järven rannalla. Paviljongissa illastaa jopa 300 vierasta. Kukilla ja muilla somisteilla omanlaisen tunnelman ja värimaailman saa luotua helposti.

Linnanpuisto

[icon name=”user”] 250+

Vanajanlinnan päärakennusta ympäröivä puisto on upea paikka vihkimiselle.

 

Ryti-sali

[icon name=”user”] 100

Tässä tilassa yhdistyy arvokkuus ja romantiikka. Valoisa tila toimii vihkitilana tai tyylikkäänä illallistilana pienemmissä hääjuhlissa.

Allassali

[icon name=”user”] 60

Allassali marmorilattioineen tarjoaa arvokkaat puitteet vihkimiselle tai pienemmän hääjuhlan illalliselle. Tilassa on arvokas tunnelma ja kauniit näkymät linnan puistoon.

Ruokasali

[icon name=”user”] 50+baari

Ruokasali henkii vanhan ajan glamouria. Tila on lähellä Salonkia, jolloin häävieraat voivat nauttia seuraavan aamun brunssista yhdessä, vaikka vierasmäärä olisi isompikin.  Ruokasali on kaunis paikka myös pienempien häiden illalliselle.

Salonki

[icon name=”user”] 78

Valoisa ja elegantti Salonki on toinen pääravintolasaleista.  Salongista pääsee kesällä suoraan terassille ja suurista ikkunoista avautuvat kauniit näkymät Linnan puistoon.

Vanha Kirjasto

[icon name=”user”] 20

Historiaa henkivä tila sijaitsee keskeisellä paikalla linnassa ja kätkee oviensa taakse rauhallisen ja intiimin tunnelman.

Viinitupa

[icon name=”user”] 40

Viinituvan upeat holvit ja maalaukset luovat ainutlaatuisen tunnelman. Täällä vietetään pienemmät hääjuhlat tai vaikkapa harjoitusillallinen häitä edeltävänä päivänä.

Salakapakka

[icon name=”user”] 200

Isompien hääjuhlien jatkot järjestyvät Salakapakassa, jonne saa hyvin myös yöpalan tarjolle. Salakapakassa voi jatkaa juhlia aamun pikkutunneille dj:n tai vaikkapa bändin tahdittamana.

Suitet

Päälinnan alueella on yhteensä viisi suitea, joista kahdessa on romanttiset pylvässängyt. Osa suiteista sijaitsee Linnan siipirakennuksissa.

Muut majoitustilat

Päälinnan alue käsittää päärakennuksen siipineen. Alueella on yhteensä 34 erityyppistä hotellihuonetta. Lisää vaihtoehtoja yöpymiseen tarjoavat Ratsulan päärakennus sekä Ratsulan huoneistot, Golfkentän läheisyydessä sijaitsevat Grand ja Club Suitet sekä Vanajanlinna Villas -huoneistot. Vanajanlinnan alueella on hotellihuoneissa ja huoneistoissa yhteensä 194 vuodepaikkaa: perinteistä, linnamaista ja modernia.

Kaikkia huoneita voidaan käyttää joko yhden tai kahden hengen huoneina.

Autamme järjestämään onnistuneita juhlia.

Tutustu mitä koko hääpalveluumme kuuluu.

Katso lisää